Over ons

Welkom bij Color Glo

Neem contact op
Wie wij zijn

Over ons

Door jarenlange ervaring, scherpe tarieven en landelijke dekking is Color Glo gekroond tot marktleider in schadeherstel. Gespecialiseerd in het restaureren, repareren, herstellen en diep reinigen van bijna alle materialen, voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.


Color Glo onderscheidt zich door haar uitgebreide garantie, specialistische kennis en flexibiliteit. Hierdoor kunnen wij binnen 48 aanwezig zijn voor spoedgevallen en werken wij nauw samen met de meeste verzekeringsmaatschapijen.

Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct en vrijblijvend contact met ons op.
Ontvang een gratis offerte
Wat ons uniek maakt

Waarom Color Glo?

Al 50 jaar

De marktleider in schadeherstel

Het Nederlandse hoofdkantoor van Color Glo is al 15 jaar gevestigd in IJsselstein. Door onze centrale ligging, ondersteund met regionale franchisenemers kunnen we snel schakelen en nog sneller ter plaatse zijn.

Wij bedienen heel Nederland en ver daarbuiten. Color Glo is actief in meer dan 30 landen en heeft meer dan 1100 filialen. Daarnaast heeft Color Glo haar eigen internationale onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria, waardoor er uitsluitend gewerkt wordt met eigen hoogwaardige en eigen duurzame ‘Color Glo’ producten.

Ontvang een gratis offerte
Waar wij goed in zijn

Onze meest voorkomende werkzaamheden