De schadehersteller voor

De Horeca

Elke schade snel hersteld

De klant is koning. Dat gevoel wilt u hem of haar ook geven tijdens een bezoek aan uw hotel, restaurant, bioscoop of ondere horeca gelegendheid. Zeker in deze tijd, waarin slechte beoordelingen veel invloed kunnen hebben op uw bedrijfsvoering. Ondanks de hospitality tot in de puntjes is geregeld, bepaalt niet alleen de service, maar ook factoren als de ambiance en uitstraling van de horecagelegenheid de belevenis van de gast. Met een deur die (bijna) altijd geopend is, is het belangrijk dat schades zo snel mogelijk hersteld worden, zonder hinder te ondervinden voor uw gasten en bedrijfsprocessen. Color Glo denkt graag met u mee en zorgt ervoor dat herstelwerkzaamheden, geurverwijdering en reiniging zo discreet mogelijk uitgevoerd wordt.

Waarom Color Glo?

Uw schade herstelpartner

Door onze jarenlange ervaring en een groot portfolio aan samenwerkingen met vooruitstrevende horecagelegenheden, heeft Color Glo zich bewezen als dé horecapartner in schadeherstel. Dit is terug te zien in onze flexibiliteit en scherpe prijs/ kwaliteitverhouding. In overleg met uw organisatie zorgen wij ervoor dat we snel en discreet te werk gaan.

Dagelijks voeren wij herstelwerkzaamheden uit in diverse horecagelegenheden. Van herstel van schades veroorzaakt door slijtage aan meubels en stoffen, tot spotrepair van kleine ongelukjes zoals het verwijderen van krassen en butsen op bijna elk oppervlak.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar wat wij voor u kunnen betekenen.

Color-Glo
Bespaar op nieuw meubilair door

Meubelherstel en stoffering

Het meubilair in de horeca heeft het vaak zwaar te verduren. Van omgevallen bartafels in het café tot het herstellen van beschadigde bioscoopstoelen. Elk meubelstuk moet tegen een stootje kunnen en tegelijktijdig het visitekaartje van de organisatie zijn. Aan een compleet nieuw meubilair hangt meestal een pittig prijskaartje. Gelukkig is herstofferen en/of restaureren duurzaam en financieel een heel interessant alternatief.

De besparing loont al snel en de herstelwerkzaamheden zijn vrijwel onzichtbaar. Daarnaast wordt er altijd gebruik gemaakt van hoogwaardige duurzame materialen, zodat uw gasten niet hoeven in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid. Een bijkomend voordeel; de herstelwerkzaamheden zijn direct op locatie uit te voeren en doorgaans in enkele uren verholpen. Daarmee is herstellen niet alleen veel goedkoper dan vervangen, ook is het sneller, eenvoudiger én milieuvriendelijker.

Wij herstellen o.a.

Stoelen | Banken | Tafels | Vloeren | Terrasmeubilair | Deuren & Kozijnen
Bedden | Slijtageplekken

Contactgegevens

Color Glo komt ook naar u toe! Al onze reparaties voeren wij op de door u gewenste locatie uit, dat bespaart u tijd en is wel zo gemakkelijk.

 • Adres:
  Panoven 68,
  3401 RB IJsselstein
 • Klantenservice:
  085 273 9780
 • Email:

Franchisenemers per regio

 • Maurits Meijers
  Rotterdam (0653961855)
 • Hans Lansdaal
  Den Bosch & Eindhoven
  (0646213738)
 • Rob van den Nouwland
  Maastricht (0630295141)

Contactformulier

Heeft u een schade of wilt u vrijblijvend meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op.

   Altijd de scherpste tarieven
   Binnen 24 uur een offerte
   Duurzaam herstel met garantie

Contactformulier